Wednesday, May 11, 2011

Ma Ma Ma Ma Ma =)

ATTENTION : This post was written on Sunday but not published due to some problems =)
Assalamualikum ! Oke as usual budak nie akan kembali menghupdate after a long hiatus (ye la tuh) T_T . Actually memang aku nak post minggu lepas memandangkan cuti 3 hari tapiii disebabkan cuti 3 hari tu adik aku came back home from his hostel and conquer the lappy . :(

Rewind balik -- Lepas dah cuti 2 minggu disebabkan demam campak aku dah kembali ke sekolah . Pegi sekolah tutup muka . Ingat nak paka topeng tap topeng takde lah pulak so tutup dengan tangan je lah . Then diorang cakap bila aku takde dalam kelas SUNYI . Hah , aku dah agak dah . Kuang3 Ok fullstop . Ngee XD

Eh bila pegi sekolah tuu kan semua cikgu yang dah lama aku tak jumpa tegur && tanya aku . "macam mana demam campak ? dah sihat ke ?" Haha , sihat tuu memang lah sihat tapi muka nie hah ada impurities LOL Sedih tau , mula2 tuu segan pon ade gak sebab muka ada parut huwaa T_T tapi lepas dua tiga hari tuu dah tak heran dah . =)

And bila aku dah pegi sekolah I've got a shock news . Totally freaking me out , haha dulu ko cakap besar sekarang nie cakap tak serupa bikin . Lepas tuu adalah a few bitches yang tak cakap pape pon . Hamboih kalau aku dulu ckp itu lah ini lah bila jadi dekat dia tak cakap pape pon . Tuih T_T


Bila pikir balik takde pape pon yang seronok sangat . Hmm , nak buat macam mana . Sekarang nie macam ada orang nak jolok sarang tebuan lah . Kalau kena tak tahu lah kan , kalau tak kena selamat !

Happy Mother's Day for all moms in the world especially my mom :)


1 comments:

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/