Tuesday, November 22, 2011

#HarimauMuda The Best

Assalamualaikum peeps and of course to all Malaysians. Macam yang korang dah sedia maklum, Skuad Harimau Muda dah berjaya bawa balik pingat emas untuk negara kita dengan mengalahkan tuan rumah Sukan SEA 2011 iaitu Indonesia. Ceh, berhemah gila aku cakap!




DANG! #HarimauMuda was the best ever. You all done a great job. Nangis lah korang Indon *haha, jahat doh

Walauapapun aku bangga gila dengan Harimau Muda #auummmm . Semua orang asyik post status dekat fb pasal bola. Tak ketinggalan aku jugakk, haha. Ruginya aku tak dapat join timeline Twitter waktu perlawanan bola sepak tadi. Mesti lagi best, timeline turun macam air terjun kan?

TEAM Malaysia Hebat.. namun rahsianya ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang pula GURU, dan yg penting Team MALAYSIA ade khairul fahmi che mat yg sentiasa cermat menangkap bola, dan MALAYSIA juga ade baddrol bakhtiar yg sentiasa berikhtiar menjaringkn gol dari jarak jauh :) kekekeekekee dan yg paling Hebat ialah kerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim swee )!!!!!! Hahah....just a joke..Tahniah Malaysia....Tahniah seluruh rakyat Malaysia..:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku nak tengok Ombak Rindu. Ada sesape nak tolong bawakkan aku? Huuuu, nak tengok jugakk *bajet takde dekat YT nanti. HAHA, yelah nanti aku cari bila dh keluar. Ataupon beli dvd, boleh tengok banyak kali. Best kot cerita Ombak Rindu nie, diadaptasi dari novel yang fofular. Mak aku cakap novel dia best, nak baca jugakk. Ada lagi ke sekarang?






2 comments:

Mrs.N ! said...

tu vid tuh , mcm vid LUC ja . # aku tak ejek . cuma nak kepastian . sbb nanti orang lain salah sangka . sori :)

Azmiera said...

@Mrs.N ! vid yg mana? ombak rindu? no worry, org lain tak cakap apa pon! XDD