Wednesday, July 13, 2011

Today :}

Assalamualaikum . Hahhh , dah lama tak bukak internet . Blogger dah baru , lawa sangat . Orengggg , hehe XD Ingatkan dashboard jakk berubah tapi post pon berubah .

FYI , esok wa cuti . Nie yang best nie . Yang tak best , abah aku beli Samsung Galaxy . Jeles siot , aku nak men Angry Bird dalam tuuu . Huwaa nak samsung nak samsung nak samseng .... Haha

Petang tadi gi sekolah tolong cikgu hias sekolah esok Putri Intan Syafinaz nak datang . Takde lah penat mana sebab kerja yang kitorang buat pon takdelah sampai panjat turun bumbung . Wakakaka , tanam pokok , tampal gambar pastu buat bising . LOL



Andd the most biggest fear , PMR Trial lagi 24 hari doh . Adoii , korang dah buat persediaan ke ? Omegaa , betul ke aku ambik PMR ? Tak kot , please say so .

Az , kalau nak hadiah bagi lah dapat 8A !

6 comments:

retro muda said...

well , same here !

saya pmr juga tahun nie :)

Btw , good luck yeah <3

Azmiera said...

@retro muda good luck to u too :}

Gee Jah Noor said...

kalau nk adiah dari ckgu bagi dpt 8A, k.. :)

Azmiera said...

@Gee Jah Noor insyaallah , hehe XD

www.bikinblog.com said...

woa..rjin kowg g skewl,
do ur bezz in trial..

www.bikinblog.com said...

woa..rjin kowg g skewl,
do ur bezz in trial..