Sunday, June 26, 2011

1 Malaysia Running Project .

Assalamualaikum peeps . Minggu nie sekolah cuma TIGA hari , yehaaaa . Jerit ramai2 . Lepastu cuti pon TIGA hari , ahh nie yang best nie . Teruja suda . Cuti hari Rabu sempena Israk & Mikraj . Hari Khamis pulakk sekolah aku cuti peristiwa . Sekolah korang cuti tak hari Khamis ?


Then hari Jumaat memang cuti umum and hari Sabtu hari persekolahan tapi diadakan Larian 1 Malaysia . Mati2 aku ingat nak lari dari Langkawi nie sampai Johor . Muahahaha , mau seploh hari seploh malam tak habis . So Larian 1 Malaysia nie satu Malaysia buat , yelah dah nama pon Larian 1 Malaysia ye dokk  ?

Hari Sabtu nie kitorang akan lari sejauh 1.5 km , tapi kalau korang ngak tahu deh . Hehe , and disebabkan ini larian biasa2 jakk so you're free to run or walk or crawl or fly or or original&spicy lah kan ? Aku jadi cameragirl kot . Huwawawa , and the best part guru kelas pon kena lari sama . Nie yang best nie . So just wait and see . Woohoooo XD

FINE , selama nie bila ada sekolah ganti tak pernah se-excited gini . Kekekeke ~


2 comments: