Saturday, March 12, 2011

Strive for A's

Assalamualaikum ! YEY , blog telah di-upgrade (walaupon sikit jakk) tapi takpe . Tetap puas hati . Haha , ye lah aku tak terer macam korang . Dah tuu takde orang nak tolong pulakk tuu *mintak penyepak (?) LOL

Nampak tak ape perubahan dekat blog aku ? Nampak tak nampak tak tak nampak pendek umur ? Haha


Hah , yang aku petakkan dengan warna kuning tuu lah . Batak jap bila dah buat . Nampak comel jee T__T *abaikan . Header pon aku tukar cuma tukar dengan header lama . Huaaa , aku tak boleh nak buat header lagi sebab lappy aku tak boleh install PS . Ape lah lappy nie . :(

Oh yeah , cuti dah start . Korang mesti balik kampung kan ? Aku tak balik , aku balik kampung raya nanti Insyaallah . Tapi bagus jugakk kalo tak balik sebab aku exam lepas cuti ouh , gila kau lepas cuti exam ko boleh gi jenjalan lagi . Korang mesti dah habis exam kan ? Grrr -.-"

Seyesly naik form 3 nie cikgu target kitorang punya markah tinggi awok . Cuak habis , ko bayangkanlah kalau tak dapat SEJARAH 80 KEATAS kena cuci jamban . Ko nak ? Jangan gelak . Ceit , aku dah kata jangan gelak . Adeh , mak aku pon gelak bila aku bagitau dia arituu . Dah laa paling tinggi penah aku dapat 75 jakk . Nie nak 80 ke atas . Kirim salam la gamaknye *kena cuci jamban betul2 baru tau

Kerja Khusus Geo dengan Sej memang buat aku tension weh . Adoii , dah la susah . Nasib baik cikgu Mail ade dia bagi bahan siap2 . Alhamdulillah la dia nak tolong . Haha , XD

Study Smart to Strive for Straight A's

4 comments: