Tuesday, February 22, 2011

AnwarHadi & MatLuthfi

Second post . Uii , cuba korang tengok video Anwar Hadi nie . Mungkin ada yang dah penah tengok kan ? Oke , for those who haven't see it yet *eceh tetibe sepi-king tengok anwarhadi cakap matsaleh terer gila weh dah laa penah duduk oversea waktu dia 6 tahun JELES cek . Aku salute ahh kan . Jom tengok video dia .

Oke video nie dia cita pasal orang zaman sekarang yang suka gunakan perkataan 'EWWW' (!) Perkataan EWWW ? Apa tuu ? Meh cek nak habaq mai . Korang mesti penah baca ayat macam nie atau korang penah buat or yada yada yada .

" AWAK , NPEW AWAK TARK BALAC MESEWJ KTEW ? PEWNAT KTEW TUNGGUW TAW "

google translate (LOL) : "awak , kenapa awak tak balas mesej kita ? penat kita tunggu tau"

LOL , aku yang baca ngan taip nie pon penat . Cup , TARK tuu macam taik jee . Bhahahha , so you guys try watching this video and what's your comment ?



My comments ; he's handsome cool *pffftt :p LOL . Memang menarik . Then korang tengok lah pulakk vid dia yang lain .


ANOTHER PERSON

Ada orang cakap this person lagi lawak dari AnwarHadi . So aku pon try check it out ternyata mmg benar . Tiada yang benar selain yang benar2 belaka *nonsense . His name is Mat Luthfi . Nama sebenar dia tak tau apa . Orang KEDAH jugak . Pergh , loghat weh . Comel je aku tengok . Wakakakaka


TROLOLOL , memang lawak gila . Nak-nak time dia buat drama sebabak kena balik mercun bola tuu . Sakit perut haku gelak ko tahu takk . Hadoihh TT^TT

---------------------------------------------------------------------------

Apa-apapon , dua2 terbaik ahh derr . Masing-masing ada bakat tersendiri dalam sampaikan moral value tuu kan . Janji ada . Hoho XD  Sekarang nie Anwar Hadi further study dekat oversea . Dekat mana aku pon lupa . Bhahaha , baru baca info pasal dia tadi tapi dah lupa . 

2 comments: