Tuesday, December 28, 2010

My Blog's 2nd Birthday ♥

Greetings . Tau takk harini hari ape ? Harini nie hari Selasa lahh makcik . HAHA , oke2 . Actually harini MY BLOG'S 2nd BIRTHDAY ! And for this post I will make a lovely speech . I'll change from "aku" to "saya" . Sweet tak ? =.="

Wahh , birthday yang pertama saya tak ucap pape pon dekat awak ehh blog . Sian awak . Takpe harini saya buat special post untuk awak ehh blog . Aww , I LOVE U BLOG


Hoho , comel takk . Hah , untuk awak blog . Penat saya buat . Hoho . Nak saya nyanyikan lagu untuk awak ke ? Oke2 , start the song .


Oke for today I will tell you guys about my blog . Nak buat autobiografi nie . BHAHAHA , LOL ~

As you know harini 28 Disember 2010 bersamaan hari Selasa . Pada tarikh nie jugak lah tapi tahun 2008 saya mula buat blog nie . At first blog nie den bagi nama "Every Life Has A Story" and the url is http://sakuragirlnadia.blogspot.com . Kenapa sakura ? Sebab saya suka bunga SAKURA . Kenapa ada nama nadia pulakk ? Sebab time tuu kan AF8 ada peserta nama nadia tuhh . Saya suka diaa . Ngee ~

Then , dalam bulan August tahun lepas [2009] den tukar pulakk nama blog nie jadi "Still Story;It's Mine" . Kenapa saya tukar ? Sebab time tuu den tengah blogwalking pastu nampak lahh ada satu blog nie nama blognye sama dengan blog den . So lebih baik saya tukar daripada orang tuduh saya nie COPYCATS kan ? Taknak cari gaduh nak cari kawan jee . HOHO , and that time I'm still using the sakuragirlnadia.b.c as the url .

And this year . dalam bulan August macam tuu jugakk I've changed my blog's name to "A Person" . Why A Person ? Sebab saya rasa unik kott then because I'm a person lah . If I'm a monkey then I'll put it as A MONKEY . Haha , lol . Mak aihhh , sepi-king mat saleh lahh pulokk . And url pon den tukar jadi http://eizzary.blogspot.com . Takyah tanya sebab apa saya tukar sebab saya pon tak tahu kenapa . HAHAH

Next next , dalam bulan October I've changed my url and it became http://eizzfourteen.blogspot.com . Kenapa fourteen ? Sebab I'm fourteen years old young girls . Eleh , ntah2 tarikh putus ngan pakwe . Ohh no2 . FYI , I don't have any boyypreeenggg oke . Tipu sunat jee . Buat I still kekalkan nama "A Person" tuu . ;)

Ehh2 , ada orang tanya . "Next year kan awak dah fifteen , so u gonna change u're url to eizzfifteen ?" Time tuu baru saya pikir betapa bodohnya saya sebab letak number sebagai URL . Kenalah tukar sebab takkan nak biarkan jadi fourteen tuu je ? Tapi oke gak kalau tak tukar biar sampai saya 20-an nanti pon orang ingat saya masih 14 . HAHAH , adik2 kalau nak tukar url fikir elok2 ye . Jangan jadi macam akak ! LOL =.="

Hah , TAMAT . Dah dua tahun dah awak nie blog . Cepat betul membesar . Erk ? Abaikan ! Pelik betul ko nie Az , jap "saya" jap "den" jap "I" pastu "ko" balikk . Tah pape . Abaikan budak tak cukup umur nie . Ye ke takk cukup ?

HOMAII , dah nak 2011 . Waaa , sekolah dah nak bukak . Tanak sekolah , err actually tanak masuk form 3 . LOL =.="


2 comments:

Bintun Sazali said...

salam...wahh..baru nak masuk f3 ye dik..:)
ngatkan dah pangkat akak td..cz tgk blog hebat. :)
tahniah!..^^

p/s: keep it up sis!..:)..and all the best for your PMR diz year!..;p

Azmiera said...

@Bintun Sazali ha'ah , baru nak naik f.3 . hee , takdelah blog biasa je .

tengs akak , i'll do my best for this year pmr . XD