Monday, December 6, 2010

The Best Novel Review

Greetings . Midnight entry again . Tolakk tepi . Kali nie aku nak bagitahu novel online ape yang aku suka baca . Oke FYI I'm a novel maniac . Jangan ingat aku minat Korea je ekk . Kadang-kadang kalau aku takde buat pape mmg aku akan baca novel .

Bayangkan esok exam tapi hari nie aku baca novel . Memang nak fail betol tapi alhamdulillah tak fail . Bhahhaa . Tapi tuu dulu , sekarang dah takk rapat sikit dengan novel nie . Sebab apa ? Sebab buku teks tingkatan dua dah rampas takhta novel . Jahat betul buku teks nie . Sebab lain lah , kebanyakan novel sekarang nie takk mantap *jangan ambikk hati eh novelist i'm so sorry

Kadang-kadang cover jee cantikk tapi cerita takk best langsung . Seriously aku memang penah tertipu , aku ada beli satu novel nie cover lawa gilakk . And aku harap sangat yang cerita dia best tapi hampeh . Sekarang novel tuu dah hilang entah ke mana . Kawan pinjam lepastu bagi dekat orang tuu bagi dekat orang nie and LESAP ! Tak habis pon aku baca ~

Memang laa orang cakap DON'T JUDGE A BOOK BY IT'S COVER . Tapi takkan asyik nak buat cover tak cantikk jee kot . Korang pon mesti memilih jugakk kan ? Ahahah , asal aku emosi sangat nie . Oke macam aku cakap tadi aku nak bagitahu novel online ape yang aku suka baca .


Penah dengar takk perkataan Train Wreck , hah lagu Demi Lovato kan ? Penulis cakap dia minat sangat lagu tuu sebab tuu dia letak tajuk novel dia Train Wreck . Novel nie the best novel ever untukk aku . Biasalaa remaja mcm aku kan ? Mungkin ada yang cakap eleh tajukk pon ntah pape mesti cerita pon takk best . Untuk aku tajukk dia menarikk sebab tuu aku baca . AND memang takk rugi aku baca . Addistry punya idea mmg menarikk .

Cerita Mereka by Cucuratap

Ahaha , aku suka novel nie . Cerita yang simple tapi mantap weh . Cuba korang baca . Well sekarang nie kan cuti so boleh laa baca . Cerpen dia pon tak kurang hebat . Memang killer . Haha , =)

Yang dekat bawah nie list novel online yang aku minat jugakk . Memang best !

Soulmate

Aku rasa penulis minat anime kot sebab tuu cerita dia macam dalam anime sikit and dia suka guna gamba Korean/Japanese people sebagai character . Menarikk . Aku suka , bhahhaha .

Sekolah Cintaku

Novel Sekolah Cintaku best ! Ada kembar Daniel and Daniella . Dah lama aku baca novel nie , tahun lepas tapi aku ingat lagi and nasib baik aku jumpa lagi blog novel nie . Boleh ulang lain .

Dah cukup kot . Oh , FYI aku penah buat novel masa aku darjah 6 tapi memang jadi goreng pisang panas dekat sekolah . Sampai bermusuhan , KAH KAH KAH and semua tuu puncanya daripada aku . And semua tuu berlaku waktu rombongan pelajar lepasan UPSR . Hebat takk aku ? Kontroversi maa ~


4 comments:

이 미아 룬 said...

ahaha , sis dah baca train wreck ngan cerita2 cucuratap , best sangat2 kot , hehe

fatihahnur ♥ said...

Eizz baca buku tu dekat mana? Online? Where at? :) Tulis dekat shoutbox ok ? thanks ;)

Azmiera said...

@이 미아 룬 ha'ah , train wreck ngan cucuratap punya novel mmg best . =)

Azmiera said...

@fatihahnur ♥ ade tekan jee tajuk novel yg eizz tulis tuu . =) kalau nak baca yg train wreck tuu click dekat tajuk train wreck tuu oke .