Wednesday, October 13, 2010

Why Me ?


Greeting . Argh , seriously aku tak boleh marah-marah . Orang ikut cara kau sebab orang ingat kau yang terbaik Az . Orang suka kau , kau tak boleh nak sakitkan hati orang lain . Dia pon nak yang terbaik macam kau ? Macam kau ?

Kenapa nak macam aku ? I'm not perfect oke ! Cuba lah cara lain , kenapa mesti macam aku jugakk ? Kenapa ? Aku upset gila . Dah lama aku perhatikan kau , dan selama tu lah kau memang stalker gila with my way kan ? Semua ikut aku ? 

Ya Allah , I know I'm wrong for this envy feeling . Tapi kenapa aku ? 

NOT ONLINING UNTIL FINAL EXAM IS OVER . Wish me luck everyone . :|


3 comments: