Saturday, October 16, 2010

Title Undetected !

Salam . Hoi hoi Az , kau cakap tanak online . Asal kau online hah ? Bhahahah , aku tak tahan ouh . Cik komputer nie selalu goda aku tahu tak . Cik Komputer , you're so bad ! Heheh XD


Adoii , EXAM'S AROUND THE CORNER laa budak ! Bila kau nak pegang buku , hoi jangan tuduh tuduh oke . Aku pegang laa buku tapi tak sampai 10 minit buku tuu yang baca aku . Miahahahah .

Oke , di kesempatan aku nak mintak maaf kalau ada tersalah cakap or terkasar bahasa . I'm not perfect , so please forgive me . Kang tak pasal pasal aku tak pass exam kang , maafkan aku cepat ! KEJAM

YEY , aku dah kembali ke XML , tiada lagi classic template . Tapi kalau aku dah boring nanti aku tukar balik . Hebat ! Hahah , oke malam semalam aku hampir hampir nak lepaskan amarah aku kepada sorg bdk laki nie ! Ade ke patut dia cakap budak pompuan kelas ku gedik ? Tak patut kan ?

Click untuk tumbesaran yang sempurna !




Ada lagi satu pix tapi tak boleh upload pulakk . Blogger jeles aku letak banyak gambar , hahah ! Tengok tuu , hampir sakit jiwa tau tak aku mesej dgn dia . Nasib baik aku nie penyabar *ececece ! Last sekali dia mintak maaf jugakk . Tu yang best tuu ~ Bhahahahha , hebat kan aku ?


2 comments:

josyu said...

hahahahaha!lawak je....jgn marah..naty cepat tue :D

Azmiera said...

@josyu haha ! oke oke , tak marah ! tanak tua ! :18