Friday, July 10, 2009

# 62 rajin [+] pendapat

RAJIN


hari ni aku rajin lah pulak!

basuh pinggan , basuh kasut , buat omwork lam satu ary.
yadayadayada

kalau tak , haisyhh berjanggutlah nk tgu ak wt sume kerja dlm satu ary!

mak ak puji ak,, bkn time nie je tp bnyk time dah.

anak kesayangan lah katakan!


skrg nieyh ak rasa pelik lah..

nape lah kt sk0la 'si mawas' 2 bwt baik ngan ak, mesra semcm, takut gak kdg2..

dye suka ckp tgk mata terus
, suspen gak..


tp bila time tusyen ak rasa 'si mawas' 2 mcm org asing.

like i does'nt know him anymore.



bila sk0lah pulak bkn main, itu la ini lah .

bikin gue pusing deh.


ari nieyh si mawas 2 sombong cket [kt tusyen]

tp ade lah kwn ak nieyh, tergedik-gedik nak tiru si mawas pny jawapan..

meluat gak ak tgk, yg ak pny jawapan nieyh punyalah 'superb'

buley lagi terhegeh-hegeh g tgk jawapan mawas 2..

huih,, ak bknnya cemburu tp ak tgk kwn ak 2 dh terlebih gedik ngan dak laki.

apa yg dya buat semua nk kaitkn ngan si mawas.

nk bg ak jeles berpada la minah ooi.

bila time mood 'si mawas' pny hobi datang,

ak p0wn nk tergelak tgk bila 'si mawas' 2 x layan minah 2 bila minah 2 tny.

baru ko rasa ,, hukhukhuk:~


mahal betul adik ak pny kos nk pegi rombongan.
RM 250

bnyk tempat gak diorg pegi,,

bkn mcm ak ta0n lepas , hampeh.


.............................................................................................................................................................................

Pendapat plz!



ak nk pendapat korg semua!

ok,, mcm nie citer dye.

taon dpn ak rasa mcm nk jdik pengawas sbb taon lepas ak dh jdik pengawas.

tp ak dh lakukan kesalahan disiplin n nama ak dln buku kesalahan disiplin.

ishyy,, benci siot!

agak2 korg ?

kalau ak g interview jdik pengawas dpt x sbb kesalahan yg ak dh buat..

kecoh 1 sekolah.

dah lah jdik time ak msk story competition ari 2..

korg rasa dpt atau tak kalau ak g interview!



!tinggalkan komen dan pendapat anda ye!




1 comments: